Enkel op afspraak
Speltstraat 27a, 3650 Dilsen
+32 472 36 66 17
Enkel op afspraak
+32 472 36 66 17
Speltstraat 27a, 3650 Dilsen
Search
Zowel voor sporters als niet-sporters

Preventief blessures voorkomen of een spoedig herstel van een bestaand letsel

Naast het fysieke herstel, helpt sportmassage ook je mentale gezondheid te verbeteren. Een massage helpt je namelijk altijd om optimaal te ontspannen...

Sportmassage & medical taping

Wens je graag het herstel van je spieren en lichaam te bevorderen?

Boek dan zeker een sportmassage!

Een sportmassage is een stevige massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van spieren en lichaam.

We starten altijd met een intakegesprek om te bespreken waar de focus van de massage moet komen te liggen. Bijvoorbeeld op je benen, schouders, nek of rug.

Afhankelijk van het te behandelen gebied, wordt de duur van de massage bepaald. Wens je meer aandacht te geven aan je benen (voor- en achterkant), reken dan zeker op 1,5 uur. Een sportmassage van de rug komt neer op 1 uur.

Jouw sportmasseur

Sportmassages bij De Kolibrie worden gegeven door Lesley Stijnen.

Al jaren heeft hij een grote interesse in verschillende sporttakken en heeft hij ervaren dat door preventief te handelen sportprestaties kunnen beteren.

Na het volgen van enkele interessante opleidingen is hij helemaal klaar om jou te behandelen en dit door het geven van een professionele sportmassage en medical taping.

Maak je afspraak via onderstaand boekingssysteem en kies voor de optie 'Sportmassage by Lesley'.

Tot snel!

Praktijk De Kolibrie

Maak een afspraak

Laden...