Enkel op afspraak
Speltstraat 27a, 3650 Dilsen
+32 472 36 66 17
Enkel op afspraak
+32 472 36 66 17
Speltstraat 27a, 3650 Dilsen
Search
Stimuleer de fantasie en creativiteit van je kind

Tijdens kinderyoga komen kinderen op een speelse manier in contact met zichzelf.

Tijdens kinderyoga wordt er geen prestatiedruk opgelegd en zijn er geen verwachtingen. De kinderen voelen gewoon dat ze mogen zijn wie ze zijn!

Kinderyoga

Yoga houdt het lichaam soepel, verbetert de motoriek en de concentratie.

Kinderen krijgen vandaag ontzettend veel prikkels te verwerken via tv, school, pc, voeding, … Ze worden hierdoor o.a. hyperactief of sluiten zich juist af. Bovendien wordt er veel van hen verwacht. De verbinding met zichzelf en elkaar kan hierdoor uit balans geraken. Dit kan leiden tot concentratieproblemen, faalangst, boosheid, agressief gedrag, slaapstoornissen, lichamelijke klachten, …

Tijdens kinderyoga komen kinderen op een speelse manier in contact met zichzelf. Door yogaoefeningen, beweging, ademhaling, massage, klank en spel, het gebruiken van verbeeldingskracht, door afwisseling tussen actie, ontlading en relaxatie, .. ontdekken ze de mogelijkheden van hun lichaam en hun innerlijke wereld. Dit zorgt voor een positief zelfbeeld en een verbinding met het hart, met als resultaat: innerlijke rust.

Naast de occasioneel geplande lessenreeksen, is het ook mogelijk om een 1-op-1-les te boeken via de online afspraakmodule. Ook beschikbaar voor sportdagen en workshops (o.a. initiaties aan leerkrachten)! Hopelijk tot snel?!