Enkel op afspraak
Speltstraat 27a, 3650 Dilsen
+32 472 36 66 17
Enkel op afspraak
+32 472 36 66 17
Speltstraat 27a, 3650 Dilsen
Search
Heb je zin om even helemaal tot rust te komen?

Lichamelijk en geestelijk tot rust komen is een wezenlijke behoefte en geen luxe.

Wil je een drukke werkweek of stressvolle dagen achter je laten en gewoon even genieten van een momentje voor jezelf? Kom dan langs bij De Kolibrie voor één van onze heerlijke energetische behandelingen!

Ontspanningsmassages

Eén van de meest bekende vormen en al duizenden jaren oud. Brengt geest en lichaam tot rust.

Heb je behoefte aan een momentje voor jezelf? Wil je je even helemaal laten verwennen? Of alle stress en spanningen uit je lichaam voelen wegvloeien?
Dan is een ontspanningsmassage zeker iets voor jou! Geniet van een volledige lichaamsmassage met warme olie.

Kruidenstempelmassage

De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en zorgt voor soepele spieren.

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een activerende of ontspannende eigenschap bezitten.

Een heerlijke warme en reinigende massage die tegelijkertijd een scrub voor het lichaam is.

Hot stone massage

Activeert het zelfgenezingsproces van het lichaam, helpt bij het ontgiften en werkt op de spieren.

Hot Stone Massage is een warmtemassage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een ‘stretching effect’ op de spieren.

Stoelmassage

Eén van de effectiefste oplossingen in geval van stress en andere werkgerelateerde klachten.

Een stoelmassage is een korte, effectieve lichaamsbehandeling van rug, nek, schouders, armen, handen en hoofd. De massage gebeurt op een professionele stoel en tijdens de massage blijft de ontvanger geheel gekleed. Ideaal dus wanneer je even alles wilt laten losmaken en niet veel tijd hebt.

Chakra oorkaarsentherapie

Verlicht oorpijn, hoofdpijn, sinusitis, nervositeit, oordrukproblemen en slaapstoornissen.

Oorkaarsentherapie is een therapie waarbij een holle kaars in het oor wordt ingebracht. De therapie is rustgevend, heft alle blokkades in de gehoorgang op en leidt verrassend vaak tot positieve resultaten bij NKO-klachten (verkoudheden, neus- en keelirritaties, …).

Klankmassage

Je wordt ondergedompeld in een bad van klanken, die je lichaam en geest tot rust brengen.

De klankschalen worden op het geklede lichaam geplaatst en zacht aangeslagen. Dit geeft een trilling af aan het lichaam en deze trilling is de daadwerkelijke massage. Doordat het menselijk lichaam voor het grootste gedeelte uit water bestaat, verspreidt de klanktrilling zich gemakkelijk door alle cellen van het lichaam. Dit heeft een positief effect op vele lichaamsprocessen. Door het luisteren naar steeds terugkerende klanken in een bepaald ritme kan de ontvanger makkelijk in een meditatieve toestand komen.

Kindermassage

Je goed voelen in je vel en een groter veiligheidsgevoel.

Ook kinderen hebben baat bij massage en ontspanning: ze slapen beter, voelen zich beter in hun vel en zijn rustiger. Bovendien versterkt het hun immuniteit en hebben ze minder stress. Door een massage en het zachte contact met hun huidoppervlak voelen kinderen de grenzen van hun eigen lichaam en dat zorgt voor een veilig en warm gevoel.

Een ouder of begeleider mag er zeker bij blijven en kan ondertussen genieten van een drankje. We verwachten wel dat het kind voldoende lang kan stilliggen en kan genieten van liefdevolle aanrakingen. Het kind mag eventueel een knuffel meebrengen. Een kindermassage wordt gegeven aan kinderen vanaf 4 jaar.

Zwangerschapsmassage

Genieten van het kleine wonder in je buik.

Een zwangerschapsmassage zorgt voor soepele spieren, minder rugpijn en bekkenklachten en een betere nachtrust. Niet enkel de zwangere vrouw, maar ook de baby heeft baat bij deze zachte massage. De massage kan je vergelijken met een ontspanningsmassage en gebeurt in zij- en rugligging met behulp van een zwangerschapskussen voor een optimaal comfort. We zorgen ervoor dat jij volledig tot rust kan komen en kan genieten van het mooie wonder in je buik.

Een zwangerschapsmassage kan vanaf 14 weken zwangerschap en enkel bij een makkelijke zij- en rugligging.

Reiki

Herstel de harmonie binnen in jezelf en ervaar opnieuw de stroming van licht.

Reiki is een oude oosterse healingsmethode en berust op het laten stromen van de alles doordringende universele levensenergie. Het is de kracht die alle leven in het universum voortbrengt en in stand houdt.

Reiki wordt doorgegeven via handoplegging en dringt door de kleren heen. De energie gaat naar die plaatsen in het lichaam die het het meeste nodig hebben.

Reiki herstelt de harmonie binnen in jezelf, zowel op lichamelijk, geestelijk als emotioneel niveau, en bevordert zo de natuurlijke zelfgenezing.

Praktijk De Kolibrie

Maak een afspraak

Laden...